5. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BalticMiles ja Neste teevad ristturundust

Sel reedel, 8. oktoobril kell 8.00 kingivad BalticMiles ja Neste 50-le esimesele tankijale tasuta edasi-tagasi lennupileti ükskõik millisesse airBalticu Euroopa sihtkohta.

Selleks, et tasuta edasi-tagasi lennupiletit saada, peab olema varakult Neste Tondi A24 bensiinijaamas Tammsaare tee 64A. Tasuta piletid antakse 50-le esimesele, kes tangivad vähemalt 20 liitrit. Enne makseviisi valimist tuleb ost registreerida BalticMiles kaardiga. Kellel ei ole BalticMiles kaarti, saavad selle endale vormistada ja ajutise kaardi veebis välja printida aadressil www.balticmiles.ee. Kampaania toimub Eestis ja Leedus.

Tasuta lennupiletite jagamisega tähistab BalticMiles koostöö algamist Nestega. Alates 8. oktoobrist saab hakata ükskõik millises 150-s Neste bensiinijaamas üle Baltikumi kütust tankides miile koguma. Selleks peab meeles pidama sisestada BalticMiles kaart enne makseviisi valimist. Teine võimalus on maksta BalticMiles MasterCard’iga ning teenitud miilid lisatakse kontole hiljem. Iga tangitud liitri eest teenib ühe miili.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700