9. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

LHV Pank otsib turundusassistenti

Me imetleme sinu kannatlikkust ja kohusetunnet, tunnustame sinu varasemat turundustöö kogemust ja sellekohaseid teadmisi, kiidame projekte, mida julged oma edukateks projektideks nimetada, hindame sinu julgust öelda, et tunned ennast koduselt eesti, inglise ja ehk ka vene keeles. Tundsid end ära?

Kutsume sind kandideerima turundusassistendiks! ja turundus- ning meediasuhete juhi assisteerimine. Pakutav ametikoht on tähtajalise lepinguga algselt üheks aastaks. Kiri põhjendustega, mis meid võiks veenda sinu kasuks otsustama koos palgasoovi ja CV-ga, saada 20. augustiks:[email protected]  

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700