31. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kadri Ärm, Saku Õlletehase turundusdirektor: ''Intuitsiooni on vaja idee sünniks, mitte otsuse langetamiseks.''

asus Saku Õlletehase turundusdirektorina tööle tänavu jaanuaris. Juhtivates ettevõtetes on Kadri turundusjuhina töötanud juba ligi 15 aastat: 1990ndatel Info Autos ja Coca-Cola Eestis, 2000. aastal sai temast EMT turundusjuht. Kadri on lõpetanud Kalmari Ülikooli Rootsis, Estonian Business Schooli (EBS) Tallinnas. Rahvusvahelise ärijuhtimise magistrikraadi on ta omandanud University of Londonis. Oma sõnutsi on Kadri alati suur õllesõber olnud.

Kadri Ärm

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700