25. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Velvet Creative Alliance'i uus liige on Mekaia

Visuaalse kommunikatsiooni agentuur Velvet Creative Alliance soetas eelmise aasta teises pooles endale osaluse veebiarendusettevõttes Mekaia.

Velveti loovjuht Janno Siimar: "See on kindel, et me oskame lennukaid mõtteid välja mõelda. Hoopis raskem on neid täiuslikult rakendada. Mekaial on see teadmine ja meeskond olemas. Eestis pole paremat tiimi, keda oleks võimalik üles osta."

"Velvetis alguse saanud kõrgtasemel disaini, strateegia ja loovideede vormistame meie töötavaks internetilahenduseks, olgu see bänner, koduleht või veebipood", kinnitas Erkki Markus Mekaiast. "Samas majas ja samal korrusel asumine lihtsustab Velveti ja Mekaia vahelist suhtlust ja koostööd."

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700