21. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

KIAF ootab osalejaid ja külastajaid. Tööde esitamise tähtaega pikendatud 30. aprillini.

26. - 28. mail 2010 toimub Ukraina pealinnas Kiievis 11. rahvusvaheline reklaamifestival KIAF. Osalejate registreerimise ja tööde esitamise tähtaega on pikendatud 30. aprillini. Täpsem info festivali ja osalemistingimuste kohta: www.adfestival.com.ua/en/news

Festival on mõeldud nii klientide esindajatele kui ka reklaami-, kommunikatsiooni, disaini-, PR- ja meediaagentuuridele ning audio/video produktsioonifirmadele järgnevatest riikidest: Austria, Aserbaidžaan, Albaania, Armeenia, Valgevene, Bulgaaria, Bosnia & Hertsegoviina, Horvaatia, Kreeka, Gruusia, Iisrael, Jaapan, Kasahstan, Kõrgõstan, Läti, Liibanon, Leedu, Malta, Makedoonia, Moldova, Poola, Rumeenia, Venemaa, Serbia, Slovakkia, Sloveenia, Tadžikistan, Türkmenistan, Türgi, Usbekistan, Ukraina, Soome, Tšehhi Vabariik, Montenegro ja Eesti. “Interactive” and “Media projects” konkurssidele on oodatud kõik maailma riigid. 

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700