6. aprill 2010
Ainult tellijatele

Rein Iida, Taevas Ogilvy juht: ''Ei ole nii, et võidad paar muna ja nüüd ongi sinu tähetund või lagi käes. Tõestada tuleb ennast nii ärilises, ajalises kui geograafilises mõttes ja seda eelkõige iseendale.''

 on oma 37 töötajaga Eestis üks suurimaid reklaamiagentuure. Rein Iida on selle agentuuriga tegelenud juba 18 aastat. Käesoleval aastal pälvis Taevas esmakordselt Kuldmuna reklaamikonkursil ka Aasta Agentuuri tiitli.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Bestmarketing.ee toetajad:
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügijuhtTel: +372 5331 5700