5. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Balteco esitleb Eesti ehitab 2010 messil kolme Eesti disaineri loodud kivivanne

Eesti kapitalil põhinev Põhja-Euroopa suurim massaaživannide tootja AS Balteco esitleb kolme Eesti disaineri Sven Sõrmuse, Harri Ehrlichi ja Matti Õunapuu loodud uue Onyx seeria kivivanne, mis peagi jõuavad müüki 22 erinevasse riiki. Esmaesitlus toimub 7. aprillil Tallinnas „Eesti ehitab“ messil.

Uutes kivimassist valmistatud Onyx seeria vannides on ühendatud klassikaline vorm ja innovaatiline tehnoloogia. Onyx SolidSurface uudse materjali eelised on massiivsus, konstruktsiooni tugevus ja pinna kõrge vastupidavus kulumisele, kuna puudub dekoorkiht – vann on läbinisti vormitud ühesugusest homogeensest kivimassist. Vaikude ja erinevate mineraalsete täiteainete segamisel saadud materjalist eraldadakse täielikult õhumullid ning segu polümeriseerub valuvormides kõrge pinna tugevusega paksu seinaga vanniks või dushialuseks. Lisaks erilistele mehhaanilistele omadustele on tegu pika elueaga materjaliga, mis läbi kõrge tarbimisväärtuse on ka keskonnasõbralik.

Rego - klassikast inspireeritud vormiga vann, mis loob vannituppa tervikliku skulptuuri, andes ruumile põhjamaiselt karge ilme. Disainer Sven Sõrmus, 2010:

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700