5 aprill 2010
Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Balteco esitleb Eesti ehitab 2010 messil kolme Eesti disaineri loodud kivivanne

Eesti kapitalil põhinev Põhja-Euroopa suurim massaaživannide tootja AS Balteco esitleb kolme Eesti disaineri Sven Sõrmuse, Harri Ehrlichi ja Matti Õunapuu loodud uue Onyx seeria kivivanne, mis peagi jõuavad müüki 22 erinevasse riiki. Esmaesitlus toimub 7. aprillil Tallinnas „Eesti ehitab“ messil.

Uutes kivimassist valmistatud Onyx seeria vannides on ühendatud klassikaline vorm ja innovaatiline tehnoloogia. Onyx SolidSurface uudse materjali eelised on massiivsus, konstruktsiooni tugevus ja pinna kõrge vastupidavus kulumisele, kuna puudub dekoorkiht – vann on läbinisti vormitud ühesugusest homogeensest kivimassist. Vaikude ja erinevate mineraalsete täiteainete segamisel saadud materjalist eraldadakse täielikult õhumullid ning segu polümeriseerub valuvormides kõrge pinna tugevusega paksu seinaga vanniks või dushialuseks. Lisaks erilistele mehhaanilistele omadustele on tegu pika elueaga materjaliga, mis läbi kõrge tarbimisväärtuse on ka keskonnasõbralik.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja Kaja PDFidele
 • Jaga lugu:
  BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

  Bestmarketing.ee toetajad:

  Marianne Liibert
  Marianne LiibertBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5563 5831marianne@bestmarketing.ee
  Kristi Remmik
  Kristi RemmikBestmarketing.ee ürituste projektijuhtTel: +372 5683 6988kristi@bestmarketing.ee
  Hando Sinisalu
  Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561hando@best-marketing.com
  Cätlin Puhkan
  Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700catlin.puhkan@aripaev.ee