8. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Brand Factory võtab tööle müügiesindaja-projektijuhi

Brand Factory OÜ (endise nimega Tige Kala OÜ) alustas tegevust 1998. aastal reklaamtoodete valmistamise valdkonnas. 2004. aastal omandas Brand Factory Nordic AB enamusosaluse Tige Kala OÜ-s ja alates 04.04.2005 on ettevõtte ärinimeks Brand Factory Estonia OÜ. Brand Factory Estonia kuulub Brand Factory Group kontserni, mis on tegutsenud 46 aastat. Brand Factory Group koduturgudeks on Skandinaavia ja Balti riigid. Brand Factory Group kontserni kuulub 10 ettevõtet, kus töötab kokku 200 inimest. Kontserni käive 2008. aastal oli 35 miljonit eurot, mis annab oma tegevusvaldkonnas turuliidri positsiooni.

Pakutav ametikoht:

MÜÜGIESINDAJA-PROJEKTIJUHT:

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700