31. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Anneli Ohvril, kodanikuliikumise Teeme ära Minu Eesti kommunikatsioonijuht

on Eesti üks parimaid sotsiaalkampaaniate eksperte. Tema juhitud tiim võitis üleriigilise prügikoristuskampaania „Teeme Ära!“ eest Aasta Turundustegu 2008 Grand Prix’ ja Aasta Sotsiaalkampaania 2008 tiitli. Keskkonnaministeerium pidas eelmise aasta keskkonnategudest parimaks Anneli asutatud mittetulundusühingu JCI GO koja teavituskampaaniat „Killerkott tapab! Kasuta riidekotti!”.

Anneli Ohvril

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700