7. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

A. Le Coq on jõudnud Facebookis rohkem kui 4000 fännini

Facebooki Eesti fännilehtedest on A. Le Coqist eespool veel ainult Arvo Pärt ja Estonia. Best Marketing tegi väikese intervjuu A. Le Coq'i sotsiaalmeedia kommunikatsioonis nõustava agentuuri Taevas Ogilvy juhi Rein Iidaga.

Kuidas A. Le Coq nii suure fännide hulga on saavutanud?

Avasime koostöös A. Le Coq'i turundusinimestega Facebooki fännilehe 9. oktoobril ning kahe kuuga on A. Le Coqi lehega liitunud üle 4100 fänni. A. Le Coq on tulemuse saavutanud tänu aktiivsele suhtlusele ning järjepidevatele fänne kaasavatele tegevustele. Hetkel käib näiteks osalusmäng, kus kõigil on võimalik laadida A. Le Coqi Facebooki lehele üles pilt endast ning millestki, mis on seotud Tallinki ja A. Le Coqiga. Fännide hääletuse tulemuste põhjal anname igal nädalal kuni detsembri lõpuni neljastele sõpruskondadele auhinnaks Tallinki jõulureisi Stockholmi A-klassi kajutis. Osalusmänge oleme korraldanud ka varem ning fännide osavõtt on olnud meeldivalt aktiivne.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700