3. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

WAZZAP? 2009

Mis toimub? Turunduse ja reklaami teemaliste seminaride sari WAZZAP? 2009Millal? 24.-25.-26. november ja 2. detsember 2009Kus?Reval Hotell Olümpias, Omega konverentsisaalis, TallinnasKes korraldab? Best MarketingKes osalevad? Ettevõtete turundusjuhid, brändijuhid, reklaamijuhid, turundusspetsialistid, reklaamiagentuuride tegev- ja loovjuhid ning projektijuhid ja meediaagentuuride esindajad.

WAZZAP? 2009 on sündmus, mida vajad, et teha turundusplaane aastaks 2010. WAZZAP? 2009 keskendub hetkel väga aktuaalsetele turundusteemadele ja koosneb neljast täispäevasest seminarist. Seminarid algavad väliseksperdi viis tundi kestva koolitusega, millele järgneb Eesti ekspertide diskussioon - kuidas Eesti oludes õpitut ellu rakendada? Lisaks otsustasime korraldada sel aastal ka traditsiooniks kujunenud sessiooni järgmise aasta meedia- ja reklaamitrendidest, kus esinevad Eesti meediavaldkondade esindajad.

WAZZAP?-i ajaloost: WAZZAP? toimus esimest korda 1997. aastal Eestis. 2009. aastal toimub WAZZAP? lisaks Eestile ka Lätis, Leedus ja Horvaatias. Eelnevatel aastatel on WAZZAP?-i osalejate arv olnud ligikaudu 300, ühel sessioonil on osalenud keskmiselt 60 – 100 inimest. Vaata 2008. aasta WAZZAP? fotoreportaaži SIIT

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700