28. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EMT sotsiaalses meedias: populaarsust tuleb koguda sisu pakkudes

Praegusel ajal koguvad üha rohkem populaarsust kõikvõimalikud suhtluskeskkonnad. AS EMT on samuti astunud suhtluskeskkondadesse ja loonud Facebook'i oma ametliku grupi, millega saavad kõik Facebookis kontot omavad inimesed vabalt liituda. Gruppi on oodatud kõik tehnoloogiasõbrad, kessoovivad kursis olla uute toote- ning tehnoloogiauudistega. Facebookis on hea edastada uudiseid, mis võib-olla meedias suuremat kajastust ei leia, kuid teatud sihtrühmale pakub kindlasti olulist väärtust.

EMT kasutab Facebooki kanalit, kuna seal on hea võimalus pidada väikest foorumit, mini-blogi laadset uudisteseina ning saata kõikidele grupiga liitujatele personaalseid teavitusi. Foorumis on grupi liikmete poolt juba teemad püstitatud ning arutelud käivad erinevate EMT teemade üle.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700