3. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kas 9/11 oli vaid tsunami teetassis? WWF mõistab skandaalse klipi hukka.

DDB Brazil on Maailma Looduse Fondi Brasiilia üksusele (World Wildlife Fund Brazil) teinud 2001. aasta 11. septembri New York'i traagilistele sündmustele viitava vastuolulisi tundeid tekitava reklaamklipi, mille sõnumiks on, et maailmas juhtub hullemaidki asju kui 9/11.

Maailma Looduse Fondi USA-s asuv peakorter mõistab klipi hukka ja vabandab 9/11 ohvrite lähedaste ees. WWF USA ütleb, et WWF Brazil on küll WWF võrgustikku kuuluv, kuid samas selle sõltumatu liige ning reklaam telliti WWF-i juhatusega kooskõlastamata. Reklaamiga kaasnenud skandaali tõttu on WWF-i sees algatatud uurimine.

Loe edasi siit.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700