4. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

J. Margus Klaar, Brand Manual: ''Majanduskriis on üks parimaid asju, mis Eestiga kunagi juhtunud on!''

J. Margus Klaar on Rootsis, Šveitsis ning Kanadas üles kasvanud eestlane, kes naases kodumaale 1992. aastal ja alustas tegutsemist siinses reklaamimaailmas. Kui jätta välja aastane majandus- ja matemaatikaõpingute periood University of British Columbia’s, on Margus kõik oma oskused ja teadmised 17 aasta jooksul erinevates agentuurides töötades ja neid juhtides ise omandanud. Marguse minevikku kuuluvad Adell Saatchi & Saatchi, Bates, Indigo Bates, Ideii ja AGE McCann. Hetkel töötab ta koos Markko Karu, Dan Mikkini ja Kaarel Mikkiniga 2009. aastal loodud brändingu ja disaini konsultatsioonifirmas Brand Manual. Lisaks on Margus ADC*Estonia asutajaliige ja ADC*Europe'i juhatuse liige. ADC ehk Art Directors’ Club on professionaalne organisatsioon, mis ühendab Euroopa loovtöötajaid. Marguse peres kasvab kolm last.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700