12. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Turundustrendid, mida tähele panna: kopeerimine, tõmbumine ja vooluga kaasaminek

Muutused on õhus. Gurud jutlustavad bränding 2.0 kontseptsioonist, praktikud on segaduses: mida selle all mõeldakse? Järgnevalt on välja toodud olulised arengud turunduses ja brändingus.

Kopeerimine on tegelikult lahe

Turundajate mantra on traditsiooniliselt olnud “eristumine”. Inimeste jälgimisel selgub aga, et tegu on sotsiaalse liigiga, kelle areng ja käitumine on aegade algusest põhinenud kopeerimisel. Sõltumatu käitumine on ühiskonnas pigem harv nähtus, kuna ei soosi ellujäämist. Me kõik kopeerime kedagi või midagi.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700