• 05.05.09, 01:00
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Eesti saadab EXPO-le hoiupõrsad

29. aprillil 2009 selgusid EXPO 2010 Eesti paviljoni ideekonkursi ja ühtlasi Eesti selle aasta suurima turundusliku riigihanke I etapi tulemused. Ideekonkursi eesmärk oli saada parim ideekavand maailmanäituse EXPO 2010 Eesti paviljoni ekspositsiooni, sisekujunduse ja fassaadikujunduse lahendamiseks.
2010. aasta 1. maist 31. oktoobrini Shanghais toimuva maailmanäituse EXPO 2010 peateemaks on "Parem linn, parem elu". Sellega soovitakse juhtida globaalse üldsuse tähelepanu kiire linnastumisega kaasnevatele probleemidele. EXPO teema peegeldab inimkonna soovi parema elu järele tulevases linnakeskkonnas. Näitusel osaleb 186 riiki ja 47 rahvusvahelist organisatsiooni, oodatakse ligi 70 miljonit külalist. Eesti paviljon asub Soome, Rootsi, Norra ja Taani paviljoni kõrval. Eesti osalemise eelarveks on kavandatud 60 miljonit krooni.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Bestmarketing esilehele