3. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Interaktiivne ekraan näitab reklaamklippide asemel naeratusi

8. - 10. mail võib Tallinnas näha interaktiivset reklaami, kus inimesed saavad tavapäraste reklaamklippide asemel näha ekraanil hoopis iseennast. Kogu lõbu võimaldab Sony Ericssoni C510 Cybershot Smile Shutter mobiiltelefon, millega erksates vestides promootorid möödujate naeratusi püüavad. Naeratused jõuavad koheselt suurele ekraanile. Oma naeratust saab jäädvustada ja imetleda Tallinna kesklinnas Foorumi Kaubanduskeskuse fassaadil. reklaami idee töötas välja turundusagentuur Drum&Louder ja see saab teoks koostöös Prisma Meedia, Media House'i ja iKonMeediaga.

Praegu on käimas sama kampaania raames ka Sony Ericssoni interaktiivne reklaam CC Plazas. Eelmisel nädalal võis reklaami näha Viru Keskuses. Reklaami idee on püüda Sony Ericssoni telefoniga naeratusi (teha pilte) ja näidata neid ka teistele. Ühe nädalaga tehti Viru Keskuses kokku 3100 pilti, ütles Best Marketingile Kelli Turmann Street Mediast.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700