30. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kädi Kaasikmäe Keskerakonna protestiaktsioonist

2009. aasta alguse reklaamisaak on üsna kesine ja erilise leiu üle tuleb üsna pikalt pead murda. Olles nii iseennast kui kõiki ümberkaudseid oma küsimusega: “Kas te olete märganud mõnda eristuvat reklaami?” hulluks ajanud, tabab mind lõpuks siiski “õnnis taaskohtumine ja äratundmisrõõm”. Keskerakond kõnetab mind õhtuses välimeedias neile omases laimavas stiilis mitmel erineval moel ja kutsub üles protestima. Reklaami vastu protestimisest kuulen samuti juba järgmisel päeval.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700