26. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

NETI soovitusfunktsioon aitab kasvatada portaali käivet

Eesti enimkülastatavas internetiportaalis NETI on alustatud jõulist arendustegevust. Esimesena viiakse ellu soovitusfunktsioon, mille eesmärgiks on külastatavuse kasvatamine ja seeläbi reklaamimüügi käibe suurendamine. NETI on paaril viimasel aastal olnud reklaamimüügi käibe osas Eestis internetiportaalide hulgas stabiilselt 2. kohal.

Elioni sisuteenuste juhi Paul Lilje sõnul on soovitaja funktsiooni ja teiste eelseisvate uuenduste eesmärk muuta NETI veelgi atraktiivsemaks keskkonnaks, tõstes sellega külastatavust ning seeläbi käibenumbreid. „Kuigi oleme olnud aastaid Eesti populaarseim ja edukaim portaal, pole me oma kasutajaid millegi tõeliselt särava ja nähtavaga viimasel ajal üllatanud. Selleks, et oma nõudlike kasutaja ootustele vastata, otsustasime välja arendada terve rea uuenduslikke ning Eestis ainulaadseid funktsioone,“ selgitas Lilje uuenduste tagamaid.

Elionile kuuluvate portaalide NETI ja hot.ee reklaamimüügi käive oli eelmisel aastal kokku 41 miljonit krooni, kasvades võrreldes 2007. aastaga 32%. Internetireklaami käive kasvas Eestis eelmisel aastal tervikuna 26%, seega kasvas Elion turust 5% kiiremini. „Sama trendi jätkumist oleks sel aastal naiivne oodata, kuid usume, et rohked teenusearendused toetavad meie müügieesmärke,“ lisas Lilje.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700