15. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti parima reklaami väljaselgitamisel osaleb 631 võistlustööd

Eelmisel nädalal lõppes tööde esitamine 11. korda toimuvale Eesti rahvuslikule reklaamikonkursile Kuldmuna. Alates jaanuarist laekus konkursile 631 reklaami, esitatud tööde arv jäi samale tasemele võrreldes eelmise aastaga. Tänavu valitakse konkursi raames esmakordselt ka Eesti parim üritusturundusprojekt. Kuldmuna auhinnagala toimub 3. aprillil Tallinnas.

„Reklaamiagentuurid ei ole oma latti alla laskunud ning esitatud tööd on endiselt kõrge loomingulise tasemega. Tänavu on reklaamiagentuuride peaeesmärgiks see, kuidas senisest veelgi paremini reklaami abil ärieesmärke saavutada,“ ütles Eesti Reklaamiagentuuride Liidu president Heily Aavik. „Müüt sellest, et reklaam on vaid ilus pilt või teleklipp, hakkab samuti kaduma,“ lisas Aavik.

Sel aastal laekus konkursile 203 tööd väljastpoolt ERALit, mida on neljandiku võrra rohkem kui eelmisel aastal. „Meil on väga hea meel, et konkurss on populaarne ka reklaamitööstusest väljaspool ja tööde esitajate seas on palju ettevõtteid ning eraisikuid,“ märkis Heily Aavik. Kõige rohkem laekus võistlustöid trükireklaami, disaini ja TV-reklaami kategooriates: vastavalt 231, 187 ja 113 võistlustööd. Konkursile esitati 17 reklaamikampaaniat, mille maksumus ületab 300 000 krooni. Tänavu esmakordselt loodud digitaalreklaami kategoorias kandideerib Kuldmunale 32 rekaami.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700