12 veebruar 2009
Uudised
Ainult tellijale

Peep Pedmanson M-parkimisest

M-parkimine ilunormiksOletame, et sa võtad kätte ja lülitad välja selle suurima ajumassi-hävitusrelva, mida hellitavalt ka meediaks kutsutakse. Sa ei vaata televiisorit, ei kuula raadiot, ei loe lehti ning internetist jätad alles mõne huvipõhise foorumi. Ainsaks lekkeks, mille kaudu „põnevad väljakutsed“ (reklaam sealhulgas) sind su robinsonipunkrist kätte saavad, jääb otsepost. Mõni trükis, email või sms. Enamasti masstooted, mõni ka isiklikum. Ja mõnigi võiks parem olla.

Võtame näiteks ühe sms-i, mille saab m-parkimise alustaja: „123XYZ pargiti tsooni X alates see-ja-see. Tasu arvestamine algab siis-ja-siis. Parkimine lõpeb siis-ja-siis limiidi x täitumisel.“ Selline kiretu ja puine tekst, mida loed, mühatad ja järgmisel hetkel tõukad vanurit. Isegi sularahasissemakseautomaadis on rohkem elu.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja Kaja PDFidele
 • Jaga lugu:
  BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

  Bestmarketing.ee toetajad:

  Marianne Liibert
  Marianne LiibertBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5563 5831
  Kristi Remmik
  Kristi RemmikBestmarketing.ee ürituste projektijuhtTel: +372 5683 6988
  Hando Sinisalu
  Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
  Cätlin Puhkan
  Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700