10. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Amserv Grupi uus turundusdirektor on Tuuli Kruusimägi

Alates 1. veebruarist 2009 on Amserv Grupi uueks turundusdirektoriks Tuuli Kruusimägi. Enne Amservi turundustiimiga liitumist töötas Tuuli Balti Autoliisingu tegevjuhina, enne Balti Autoliisingut aga Hansa Liisingu ja Hansa Varakindlustuse turundusjuhina.

Täna on Amserv Grupis kolmeliikmeline turundustiim kuhu lisaks Tuulile kuuluvad ka Helen Sagadi ja Eveli Randlane. Eveli on Hyundai süsteemis töötanud 6 aastat ja Helen General Motorsi brände turundanud 3,5 aastat.

Tuuli peamisteks tööülesanneteks on Amserv Grupi turunduse strateegiline juhtimine ja Amserv Grupi poolt esindatud kaubamärkide turundustegevuste elluviimine.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700