28. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TV6 kasvab kõige kiiremini

Telekanal TV6 on võrreldes teiste uustulnukatega - Kalev Sport, ETV2, Kanal 11 ja Neljas - kasvanud kõige kiiremini. Vaadatavuselt on TV6 eestikeelsete kanalite hulgas neljandal kohal, jäädes alla vaid TV3-le, ETV-le ja Kanal 2-le. Eelmise aasta 4. kvartalis oli TV6-e vaadatavuse osakaal eestlaste hulgas 2.0%, Kanal 11-l 1.6%, ja Kalev Spordil 0,7%.

Jaanuarikuugi on TV6 programmi märkimisväärselt värskust toonud. Juba eetrisse jõudnud viiele uuele sarjale (sh "Kaunitar ja geenius" (Beauty and the Geek, USA 2005), "Trikimees Criss Angel" (Criss Angel Mindfreak, USA 2005), "Vuntsi mu veokat" (Trick My Truck, USA 2006), Tähevärav Atlantis (Stargate Atlantis, Kanada/USA 2004)) on kevadel lisandumas veelgi ulmet, fantastikat, tõsielusarju, kömöödiat ning juba veebruaris dokumentaalseep "Hüpnoos: Powersi ülemvõim".

KUUE LOOS! 

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700