6. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Password 2009 osalejate nimekiri

Aare Harak, Passion OÜAgnes Maripuu, EBS Aivar Bärg, LeoMinor OÜAivar Kaha, Valior ASAivar Koppas, AlterMedia  Aive Levandi, EPRA Aivi Valliste, Tekero OÜAivo Kütt, Star FM / Power Hit RadioAivo Vellamäe, Map Eesti Alesja Tkatsjova, Sky MediaAlice Karlson, Tallinna Ülikool Allar Tankler, EPRA Andre Lall, ExactAndre Poopuu, Rotermann Eesti OÜAndres Kahar, KaitsepolitseiametAndres Kask, Lõhmus, Haavel & Viisemann AS Andres Kärssin, PowerhouseAndres Lember, G4S Eesti AS Andres Meresmaa, Ensto Elekter ASAndres Nõmme, Tartu Ülikool Andrus Eigla, Drum&Louder Andrus Viitong, AS ROI Anne Muldme, EMT Anne-Mari Pindus, Momentum Eesti  Anneli Ohvril, Momentum Annette Schultz, TNS Emor AS Anni Tätte, Tartu Ülikool Annika Haas, Eesti EkspressAnnika Loigu, Riigi Kinnisvara AS Anti Jürgenstein, Optimist Anu Art, Via Media OÜ Anu Pärn, AS Ida-Tallinna KeskhaiglaAnu Saamann, Rimi Eesti Food AS Anu Vunk, Guna Advertising Armin Mähhar, Prike ASArvo Viilup, Olympus Estonia OÜ Asko Künnap, RakettAssar Jõgar, Ülikooli kohvikud Aune Past, EPRA Ave Vurma, MaalehtAvo Kont, Sky MediaBerit Väljaots, Prike ASBirgit Jõgeva, Tallinna Ülikool Britta Gassmann, Tallinna Tehnikaülikool Denis Senkevitsh, Exact Diana Voosalu, Director Egle Loor, Advokaadibüroo Sorainen Eha Talvist, SEB PankElen Kööp, Kanal 2 Eleri Ever, Ajakirjade Kirjastus Elo Võrk, Swedbank Ene Väli, Fazer Eesti ASEnel Eha, Summit OÜ Eneli Kristenbrun, Media House Epp-Kristiina Keerov, altex marketing Erika Truuverk, Äripäev Erki Heinsaar, Star FM / Power Hit Radio Erki Peinar, ADM InteractiveErki Roosimägi, JCDecaux Eesti Erkki Peetsalu, Maailm & Mõnda OÜ Erko Pajus, Tallinna Ülikool Ester Eomois, Tamro Eesti OÜ Evald Pärni, Live Reklaam OÜEveli Randlane, Amserv Grupp Eveli Soo, Tartu Ülikool Evelin Mägioja, Rimi Eesti Food AS Evelin Männikust, Kalevi Veekeskus OÜEvelin Ojamets, Hill&Knowlton Evelin Pullerits, Mediapool Vizeum Gediminas Velicka, Nordic Gaming Ltd Georgi Viies, TV3 AS Gerda-Annika Aaslaid, SA Tallinna EttevõtlusinkubaatoridGerli Kangur, Strand ASGrete Päärmann, Nordic Gaming Ltd Hando Sinisalu, Best Marketing Hanna Püss, Olympus Estonia OÜ Hannes Hamburg, Hamburg & PartneridHanno Kindel, Media House Hardi Kinnas, Orangetime Event OÜ Heidi Tõnisson, Rimi Eesti Food AS Heigo Juur, Jungent OÜ Heiki Abel, Sky Media  Heiko Jets, Nordic Media Heili Klandorf, Kanal 2 Heily Aavik, Reklaamiagentuur Ecwador Helar Kesküla, Mikare Baltic OÜHelen Lauren, Tele2 Eesti AS Helen Lehismets, MaalehtHelen Sagadi, Amserv Grupp Helen Veski, Monetti AS Helena Kivi, Nordic Hotel Forum Heli Rüütel, Carat Estonia Helina Oinak, MaalehtHellika Toome, Tallinna Tehnikaülikool Henri Lindal, BEM Agency OÜ Henri Sepp, Rimi Eesti Food AS Henrik Raave, City Motors AS Hille Hinsberg, RiigikantseleiIlja Goor, Artmusic kontserdiagentuurIllari Lään, Tartu Ülikool Inga Jagomäe, EPRAInga Lill, SA Põhja-Eesti RegionaalhaiglaInge Suder, Eesti Post Ilona Eskelinen, Estonian Air Indrek Kaing, Tallinna Lennujaam Indrek Poolak, ABC Motors AS Indrek Tori, Postimees Inga Meremaa, Krediidiinfo AS Ingmar Saksing, LVM Kinnisvara Ingrid Maiste, Tartu Ülikool Iris Öpik, Postimees Ištvan Ban, Adnet Network OÜIvar Jaanus, Tallinna Ülikool Ivar Laks, Eesti Ekspress Ivika Torpel, Swedbank Jaanus Vernik, Meira Eesti OÜ Jan Eerik, Tartu Ülikool Jana Aleksius, Valio Eesti Jana Kallassalu, Axellus OÜ Jana Sooäär, Saku ÕlletehasJanar Johanson, Postimees Janar Toomesso, Age McCannJane-Liina Liiv, SwedbankJanek Mäggi, PowerhouseJanika Kaur, A. Le Coq Joel Volkov, TankJulia Ziburtovits, Nordea PankJüri Luud, EASKaarel Karu, Santa Maria AS Kadi Toompere, Nordea Pensions Estonia AS Kadri Gröön, Elisa Eesti ASKadri Joa, Novo Nordisk AS Eesti Filiaal Kadri Kustola, Tallinna Tehnikaülikool Kadri Mäesalu, Prike ASKadri Tolsberg, Santa Maria AS Kaie Kompus, Eesti Post Kaija Lukka, Tallinna Tehnikaülikool Kairi Pops, Hansabuss AS Kalle Suviste, Kanal 2 Karl Ird, Postimees Karl Multer, SEB PankKarmen Limmer, Tallinna Tehnikaülikool Kaspars Razna, Nordic Gaming Ltd Katarzyna Haberkiewicz, Gemius Katre Kasmel, Eesti PäevalehtKatre Ratassepp, Eesti Pärimusmuusika Keskus Katri Horma, JCDecaux Eesti Katrin Karma, TNS Emor AS Katrin Klein-Näppi, Ober-Haus Kinnisvara Katrin Pärtelpoeg, Carat Estonia Katrin Rohtla, Drum&Louder Katrin Romanenkov, Rimi Eesti Food AS Katrin Tolmats, Tallinna Ülikool Katrin Vende, PowerhouseKatrin Vernik, A. Le CoqKaupo Torro, DorpatKeijo Kaasik, Auto 100 Ken Leinus, MaalehtKenno Kaupmees, Julianus Inkasso OÜ Kerli Maro, Angels Advertising OÜKersti Kinkar, altex marketing Kersti Raud, PostimeesKersti Vaino, Nordic Hotel Forum Kerstin Siim, Maanteeamet Kertu Pöial, MPG Krista Arro, Mediapool Vizeum Krista Niit, Carat Estonia Krista Randlo, KinkstonKristel Hering, Valior AS Kristel Kaubi, Nordea PankKristel Maran, Eesti RahvusringhäälingKristel Peikel, Nordea Pank Kristel Saat, Webgate OÜ Kristel Tuul, Tallinna Tehnikaülikool Kristi Koger, Nordea PankKristi Kuura, AS Ida-Tallinna KeskhaiglaKristi Loikmaa, Ekspress HotlineKristi Pekri, Rimi Eesti Food AS Kristiina Anvelt, Ajakirjade Kirjastus Kristiina Kõiv, JCDecaux Eesti Kristiina Savva, Püssirohukelder Kristine Mumma, PowerhouseKristjan Aruoja, Tartu Ülikool Kristjan Laja, Ambient Marketing Kristjan Seema, Tele2 Eesti AS Kristo Krumm, Bravocom Kärt Kübarsepp, Tallinna Ettevõtlusamet Kärt Toomel, Tallinna Tehnikaülikool Kätlin Ambos, Santa Maria AS Kätlin Hõbemägi, Rakett Kätlin Vahtel, Sky MediaLars Hion, Exact Laura Tamm, Tallinna Tehnikaülikool Laura Teder, Eesti RahvusringhäälingLauri Kinkar, Mobi Solutions OÜ Leitti Mändmets, EASLiina Karo, Tallinna Ülikool Liis Luuk, Kalevi Veekeskus OÜLiis Reinhold, Tartu Ülikool Liisi Sepp, Tartu Ülikool Liisu Lass, Tartu Ülikool Liivi Ermas, ÕhtulehtLiivi Kedelauk, Äripäev Lis-Ann Kärtna, Tartu Ülikool Lea Endrikson, TKM Beauty Maarek Järvsoo, Postimees Maarit Mäeveer, Optimist Maarja Kolga, Trendmark Maarja Laasu, Tallinna Tehnikaülikool Magnus Lužkov, Optimist Mailis Meesak, AS Trio LSLMaiu Väli, Jungent OÜ Mardo Maidre, Eesti Ekspress Mare Terri-Voogma, Meriton Hotels Group OÜ Marek Mihhailov, Carat Estonia Maret Allik, Monetti AS Marge Martjan, Postimees Margit Otto, Postimees Margo Veskimägi, TNS Emor AS Margret Krindal, Sky Media Margus Küppar, Eesti Päevaleht Margus Sameli, Aegis Media Central Services Margus Sevtsuk, Krediidiinfo AS Margus Zuravljov, Target One Consulting GroupMari Utkin, Tallinna Ülikool Mari Villem, Prike ASMari-Ann Bankier, TNS Emor AS Maria Alajõe, EASMaria Otsa, Kanal 2 Maria Sihver, Tallinna Tehnikaülikool Maria Vožnesenskaja, Tartu Ülikool Mariell Koha, Gustav Paulig Ltd Marika Jahilo, Postimees Marika Masing, Axellus OÜ Marika Merilai, Eesti Kaupmeeste Liit Mari-Liis Eensalu, TNS EmorMari-Liis Mälberg, RMKMari-Liis Sesmin, PowerhouseMariliis Rüütsalu, EstravelMaris Saaver, Tallinna Tehnikaülikool Maris Salu, Eesti Post Marit Lond, Media House Marju Monson, Ecoprint ASMarkko Sojonen, Eesti Ekspress Marko Tiiman, Glimstedt Straus & Partners Markus Kamps, Catwees OÜ Mart Kadastik, Eesti Meedia Mart Luik, Ajakirjade Kirjastus Mart Soonik, EPRA Martin Lepa, Kinkston KingiagentuurMartina Mamontov, Eesti Post Mehis Tuisk, Tartu Ülikool Mereli Kivi, Ecoprint ASMerily Pihelbu, Ajakirjade Kirjastus Merit Langi, Skanska EMV ASMerle Hirvlaan, Ajakirjade KirjastusMerle Raie, Eesti Ekspress Merit Välba, PowerhouseMichael-Gregorius Kask, Tele2 Eesti AS Mihkel Külaots, Tartu Ülikool Mihkel Lauk, MRM Baltic Mihkel Vanari, Võru Teataja AS Mikk Maiste, Postimees Mikk Orglaan, Mikare Baltic OÜ Märt Kroodo, Tartu Ülikool Natalja Piiskoppel, Carat Estonia Nele Laev, Eesti Päevaleht Noole Liiväär, Tallinna Tehnikaülikool Olga Peresild, Trendmark Olga Rõhlitskaja, EMT Oliver Kilgas, Digit Reklaam OÜOliver Licht, Tallinna Tehnikaülikool Ormar Tamm, VirtuaalstuudioOtt Kohjus, Tallinna Tehnikaülikool Paap Seppet, Eesti EkspressPaavo Heil, TurunduskontorPatrik Kupenko, Trendmark Peeter Tali, EPRA Pierre Sikka, PostimeesPiia Sinisalu, Best MarketingPille-Mai Mandre, Viis Vaala OÜPille-Riin Vallner, Aegis Media Central Services Pilvi Tering, A. Le Coq  Piret Dubout, EMT Piret Frey, MicroLink Eesti AS Piret Potisepp, InnoEuropePiret Põld, SwedbankPiret Reinson, SwedbankPiret Tamm, Eesti Ekspress Priit Karjus, Ajutrust Priit Kivinurm, smartADPriit Pedanik, Nordic Media Priit Reiman, Pere AS Raido Raamat, Media House Raigo Piibar, Mediapool VizeumRaili Kala, Director Raimo Matvere, CV-OnlineRain Siemer, Eesti Ekspress Rando Mõrd, A. Le CoqRando Rannus, smartAD Raul Rom, Maanteeamet Reet Kalamees, DorpatReet Rohumägi, Rimi Eesti Food AS Reigo Randmets, Prike ASReilika Ilp, Tele2 Eesti AS Reimo Unt, EMT Rene Kiis, Atria Eesti Rene Üpraus, GomabRiho Jürvetson, EMT Riho Pihelpuu, ADM InteractiveRiin Õng, SEB PankRiina Hallik, Tallinna Tehnikaülikool Risto Kaasik, Brand Factory Risto Kulmats, FACTORYRivo Põldoja, Eesti Ekspress Rivo Saarna, Reval Auto AS Robert Mandelkorn, PowerhouseRobert Sulumäe, Tridens AS Romet Roosalu, Olympus Estonia OÜ Ruth Aarma, Unilever Ruth Laidvee, EstravelSamppa Vilkuna, Drum&Louder Samuel Sorainen, Hill&Knowlton Sandra Metsamärt, Tartu Ülikool Sandra Ojaperv, Tartu Ülikool Signe Rosin, Ajakirjade Kirjastus Sigrid Saar, Sky MediaSiiri Same, Tallinna TehnikaülikoolSiiri Vare, Valio Eesti Siivi Hints, Gustav Paulig Ltd Silja Oja, Best Marketing Silver Hage, Tartu Ülikool Silvia Kübar, PowerhouseSilvia Lill, Tekero OÜSilvia Rõigas, SwedbankSimar Selezov, Merko Ehitus ASSirli Krikk, Tallinna Tehnikaülikool Sirli Ojaste, PowerhouseSofiko Feštšin, Kinkston Kingiagentuur Sten-Olof Abram, Eesti Ekspress Taivo Paju, Director Tanel Lindmaa, Tartu Ülikool Tanel Mehine, Tartu Ülikool Tanel Taal, Eesti Post Tanel Voorel, Ambient Marketing Tarmo Hõbe, Sportland International Group ASTarmo Prints, Tallinna Tehnikaülikool Teet Anier, G4STeet Piiskoppel, JCDecaux Tiina Hiob, Tallinna Ülikool Tiina Leedu, Eesti RahvusringhäälingTiina Shein, Uus Maa Kinnisvarabüroo Tiit Kärgets, Brand Factory Tiiu Allikmäe, EPRA Tiiu Tamm, Tartu Ülikool Timo Raussi, PowerhouseToomas Danneberg, Trout & Partners BalticToomas Tepomes, Gemius Toomas Türk, Eesti Post Aivo Kütt, Star FM / Power Hit RadioTriin Klaas, Via Media OÜ Triin Lind, Timeout Solutions OÜTriin Tennokese, Rimi Eesti Food AS Triin Tomingas, JCDecaux Eesti Triine Casdagli, Elisa Eesti AS Triinu Tootmaa, SwedbankTõnis Hinnosaar, altex marketing Tõnu Kõva, Age McCannTõnu Talinurm, Sampo PankTõnu Väät, Postimees Urho Meister, PowerhouseUrmas Kõiv, InnoEuropeUrmas Oja, Nordic Media Urmas Oru, Kanal 2Urmet Seepter, Sampo Pank Valdo Matkamäe, Tridens AS Vallo Kalvik, Eesti Päevaleht Veiko Krünberg, Nordic Gaming Ltd Veronika Taimla, Aeroc International ASViljar Ots, Eesti Ekspress Villu Tammer, Postimees Älian Papson, Tallinna Tehnikaülikool Ülle Eplik, Eesti Post Ülle Pung, Carat Estonia

Nimekirja uuendati viimati: 3. märtsil 2009 kell 18.20

Autor: best-marketing.ee

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700