6. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ERGO - Postimehe reklaamikonkursi võitja oktoobris 2008

Klient: Ergo Kindlustus Agentuur: Utopia

Tõnu Kõva, Postimehe reklaamikonkursi žürii liige, Age McCann projektidirektor:

"Kui paned hiirelõksu juustu, siis vaata, et hiirele jääks ka ruumi. Ergo reklaam sai 2008. aasta oktoobrikuu parima nimetuse just sel põhjusel, et jättis natuke ruumi ka reklaami vaataja ettekujutusele ning lubas tal endal otsustada, mida see tähendab.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700