20. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kent Raju Reformierakonna 2009. aasta kalendrist

Kalendri tegemine võib olla kas väga lihtne või väga keeruline. Väga lihtsal juhul on sul olemas pildike, mida kalendris aasta läbi eksponeerida ja tänuväärsel kombel on ka ajaarvestussüsteem sinu eest paika pandud. Nii võid võtta kuud, päevad ja pühad ning need kenasti pildi alla laduda.

Keerulisem variant eeldab palju erinevaid pilte, head kontseptsiooni ja põnevat lahendust. Sellisel kalendril on tõepoolest lootust ka seinale või lauale jõuda ja seal aastakese vastu pidada. Kujutan ette, et erakondade kalendrid ei ole ebavõrdses mängus nimega „seinale või prügikasti“ just sageli võitjad. Reformierakonna kalendri tegijad on aga asjaga hästi hakkama saanud. Esiteks on nad mõistnud, et mingil juhul ei huvita kedagi kuu aega inetu poliitikuga seina pealt tõtt vahtida. Nad on mõistnud ka seda, et ehkki ilus ja tore, on Eestimaa looduspiltidega kalender triviaalne ja originaalsusest sama kaugel nagu datlipalmid Põhja-Tallinnast.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700