14. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ajakirja Kroonika uus turundusjuht on Merily Pihelbu

Alates 8. detsembrist 2008 on ajakirja Kroonika uus turundusjuht Merily Pihelbu (fotol). Lisaks tegeleb Merily ka ajakirjade Pere ja Kodu, Käsitöö ning raamatute turundamisega. Merily on lõpetanud akadeemia Nord turunduse ja reklaami erialala. Enne Ajakirjade Kirjastusse tööle asumist töötas ta Saku Õlletehases tootejuhina.

Ajakirjade Kirjastuse turundustiimis on kokku 5 liiget, tiimi juhib turundusdirektor Mai-Liis Laisk. Enne Ajakirjade Kirjastuse turundustiimiga liitumist töötas Mai-Liis aastatel 1991 - 2007 Tallinkis ja tema viimane ametikoht oli Tallink Hotels müügi- ja turundusjuht. Ajakirjade Kirjastuses alustas ta 2007. aasta lõpus turundusjuhina, tiimi juhib alates 2008. aasta septembrist.

Ajakirjade Kirjastus on Eesti ajakirjade kirjastamise turuliider. Ajakirjade Kirjastus annab välja 26 väljaannet, mille lugejate koguarv on üle 1,1 miljoni. Ajakirjade Kirjastuse väljaannete hulka kuuluvad ajakirjad Kroonika, Eesti Naine, Kodukiri, Anne, Stiil, Jana (venekeelne väljaanne), Naised, Oma Maitse, Tervis Pluss, AutoBild Eesti, Nädal, Teleleht, Saladused, Käsitöö, erinevad ristsõnad jt. Peale ajakirjade kirjastatakse kliendiajakirju ja raamatuid, millest tuntuim on kokaraamatute sari "100 rooga".

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700