24. august 2008
Ainult tellijatele

Rivo Saarna, Reval Auto turundusjuht

on lõpetanud 1995. aastal Viljandi Kultuurikolledži näitejuhtimise eriala. Turundus- ja müügivaldkonnas on ta täiendanud end Marketingi Instituudis. Alates 1999. aastast on ta tegelenud valdavalt müügi- ja turunduse juhtimisega erinevates ettevõtetes: töötanud ETV-s turundus- ja reklaamidirektorina, Elionis telemeedia teenistuse (Elioni veebikanalite) juhina ning Laulasmaa Resort juhatuse liikmena (müügi- ja turundusvaldkond). Viimased kolm aastat on Rivo olnud Reval Auto ehk Audi Eesti turundusjuht.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Bestmarketing.ee toetajad:
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügijuhtTel: +372 5331 5700