24. august 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rivo Saarna, Reval Auto turundusjuht

on lõpetanud 1995. aastal Viljandi Kultuurikolledži näitejuhtimise eriala. Turundus- ja müügivaldkonnas on ta täiendanud end Marketingi Instituudis. Alates 1999. aastast on ta tegelenud valdavalt müügi- ja turunduse juhtimisega erinevates ettevõtetes: töötanud ETV-s turundus- ja reklaamidirektorina, Elionis telemeedia teenistuse (Elioni veebikanalite) juhina ning Laulasmaa Resort juhatuse liikmena (müügi- ja turundusvaldkond). Viimased kolm aastat on Rivo olnud Reval Auto ehk Audi Eesti turundusjuht.

Rivo Saarna

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700