18. august 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kes on töökohta vahetanud?

14. juulil alustas Kalev Meedia turundusjuhi ametikohal tööd Meigo Pruudel, kes viimased 2,5 aastat juhtis reklaamiagentuuri Tequila AD. Varem on Meigo Pruudel töötanud AS Esmofon reklaamijuhina, PR firma Ots & Partnerid konsultandina, Baltic Music Group'i turundusjuhina ning Tequila AD projektijuhina. Kalev Meedia juhataja Alar Pinki sõnul on Kalev Meedia alustanud tugeva turundusosakonna loomist, kuhu kaasatakse veel lähiajal tugevaid turundusspetsialiste. "Kõik selle on tinginud meie laienemisplaanid, mille esimesi tulemusi on näha juba septembrikuus", lisas Pink.

turundusjuhiks valiti Ingrid Maiste. 1996 - 2005. a. töötas Ingrid PepsiCo Eesti AS-s, esimesed kaks aastat Baltikumi turunduse assistendina ja alates 1998. aastast Baltikumi turundusjuhina. 2005. aasta sügisel alustas ta tööd Tartu Ülikooli õppeosakonnas turunduse peaspetsialistina ning käesoleva aasta 1. juulist töötab ta TÜ kommunikatsiooniosakonnas turundusjuhina. Ingrid on lõpetanud Tartu Ülikooli kahel korral - bakalaureuseõppe avaliku halduse erialal ja magistriõppe ärijuhtimises.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700