31. juuli 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Artur Taevere, Heateo Sihtasutuse juhataja

Artur Taevere on käinud koolis Tallinna Inglise Kolledžis ning omandanud bakalauerusekraadi Oxfordi ülikoolis filosoofia, politoloogia ja majanduse erialal. Kooliajal töötas ta ajakirjanikuna Vikerraadios, TV1s ja Spordilehes, hiljem Price Waterhouse Coopersi Tallinna kontoris. 2003. aasta kevadel asutas Heateo Sihtasutuse koos Hannes Tamjärve ja veel mõnede mõttekaaslastega. Heateo Sihtasutuse juhatajana tegutseb ta tänase päevani. Aastate jooksul on Artur Taevere olnud Uuskasutuskeskuse, Sihtasutuse Noored Kooli, kodutute jalgpalliprojekti ja mitme teise uue algatuse initsiaatorite hulgas.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700