29. mai 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Finantsinspektsiooni uus tarbimismäng: Oliver otsustab!

Tarbijaveebis www.minuraha.ee saab nüüd ennast testida Eesti esimeses finantsvaldkonna interaktiivses mängus „Oliver otsustab!”.

Mängu „Oliver otsustab!” eesmärgiks on tekitada finantsala teadmiste vastu laiemat huvi. Mängus ei kontrollita niivõrd mängija finantsalaseid teadmisi, kuivõrd jagatakse uusi teadmisi praktiliste teemade kaudu. Mängijalt küsitakse elulistest olukordadest lähtuvaid küsimusi. Näiteks: kui oleks vaja teha suuremat ostu (teler, auto, maja), siis millise finantseerimisviisi ta valiks. Järgneb variantide loetelu. Kui mängija on oma valiku teinud, selgitatakse talle, mis on tema valiku puudused, eelised ja hind. Mängija liigub lihtsalt tasemelt sisulisema suunas. Antakse nõu, kust rahateemadel infot saada ja mida valikuid tehes arvestama peaks. Vastuste põhjal saab mängija teada tema kui finantsteenuste tarbija tüübi, mis on esitatud humoorikas ja õpetlikus võtmes.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700