21. mai 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti mainekamad ettevõtted aprillis 2008

Juba üheksandat korda viis TNS Emor läbi iga-aastase Eesti suurettevõtete tuntuse ja maine uuringu. Sel aastal juhib ettevõtete maine pingerida AS Hansapank, mille mainekuvand on olnud läbi aastate stabiilselt tugev. Liidrile järgnevad eelmise aasta kõige mainekam suurettevõte AS Kalev ja AS SEB Pank. Suurtest riigiettevõtetest peetakse kõige mainekamaks Eesti Energiat, mis on üldises pingereas 12. kohal.

Uuringu projektijuhi Mari-Ann Bankieri hinnangul on Kalevi mainekuvandi nõrgenemine peamiselt seotud uudistega, mis puudutavad Kalev Grupi toiduainetööstusettevõtteid. Kuna Kalev on inimestele seni seostunud eelkõige maiustuste ja kondiitritoodetega, on tütarettevõtete müügiga seotud segadused tõenäoliselt mõnevõrra Kalevi mainekuvandit nõrgendanud.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700