19. mai 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Delfi vahetas välja noortebrändi

Eesti suurim internetiportaal Delfi tõi turule uue noortele suunatud kaubamärgi "Kuut". Uus bränd vahetab välja senise Delfi Noorteka.

Delfi turundusjuhi Kadi Maarandi sõnul oli eesmärgiks, et noortekeskkonna kasutajad valiks ise endale sellise nime, mida nad tahavad. Nimelt on nüüdse Kuut.ee keskkonna näol tegu Eestis kõige enam enesemääratlust või personaalseid valikuid võimaldava saidiga. Registreeritud kasutajad saavad luua oma lehekülgi, määrata nende funktsioone ning hoida ja jagada oma videosid, muusikat, pilte ja tekste. "Meie soov oli, et ka keskkonna nimi oleks üks osa kasutajate valikutest," ütles Maarand. Kuut on suunatud noortele vanuses 10-24.

Kuut.ee eesmärgiks on luua sotsiaalne võrgustik, mis võimaldaks kolme tegevust:

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700