2. mai 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Enn Parel, Tallinna Kaubamaja müügi- ja turundusdirektor

on õppinud Tartu Ülikoolis inglise keelt ja kirjandust ning täiendanud ennast turunduse alal Tallinna Tehnikaülikoolis. Hetkel on ta õpingutega lõpusirgele jõudmas Tartu Ülikoolis ajakirjanduse ja suhtekorralduse erialal. Enn on töötanud ajakirja Tallinn This Week ja reklaamiagentuuri Kolm Karu projektijuhina, klubi Hollywood ja kontsertagentuuri FBI reklaami- ja avalike suhete juhina ning teinud Tallinna Kaubamajas karjääri turundusosakonna juhatajast müügi- ja turundusdirektoriks.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700