28. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Joel Volkov, reklaamiagentuuri Tank tegev- ja loovjuht

on hariduselt arhitekt. Kuigi arhitektuuriga tegelesid ka tema isa, vanaisa ja vanavanaisa, otsustas Joel peale ülikooli lõpetamist disaineriks hakata. Alguses tegi Joel disaini ja reklaami Ogilvy büroos Artmix ja Eesti Reprokeskuses. Reklaamiagentuuri Tank rajas ta juba 12 aastat tagasi ja on seda juhtinud sellest ajast saati.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700