14. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Moskvas Eesti-vastane kampaania 'Mina eSStoniasse ei sõida!'

Best Marketing kirjutas hiljuti Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse Turismiarenduskeskuse poolt oktoobrikuus Peterburis algatatud kampaaniast «???????? ???? ???????!» ehk „Kinkige endale Tallinn!”. Kampaania eesmärgiks oli tutvustada Eestit kui atraktiivset reisisihti, avardada sihtrühma teadmisi talvepuhkuse veetmise võimalustest ning teavitada uuest rongiühendusest. Venemaa ajaleht Komsomolskaja Pravda korraldas EAS-i kampaaniale vastukampaania. Moskvas elav Eesti Päevalehe ajakirjanik Jaanus Piirsalu kirjutab oma blogis:

"Moskvas on jälle üks loll Eesti-vastane kampaania käima pandud. Seekord teeb seda ajaleht Komsomolskaja Pravda (KP), mis on suurima levikuga kollane ajaleht Venemaal. Tiraazh üle paari miljoni kui mitte rohkem.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700