14. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Delfi tuli välja Delfi2-ga

Mis on Delfi2? Best Marketingile andis intervjuuDelfi turundus- ja müügijuht Allan Sombri:Delfi2 - www.delfi2.ee - on uus, paljuräägitud Web 2.0 põhimõtetele vastav tehnoloogiline platvorm. Täna on kasutajatel käes selle platvormi esimene etapp - uus noortekeskkond. Lähema 4 kuu jooksul toome turule 4 versiooniuuendust, mis oluliselt täiendavad tänast funktsionaalsust. Kõige lähemas tulevikus lisanduvad fotode lisamise ja blogipidamise funktsionaalsused. Järgmistena videote ja audiofailide lisamise võimalused jpm.Delfi on uuendanud oma noortele suunatud Delfi Noorteka konseptsiooni, mille eesmärgiks on luua sotsiaalne võrgustik, mis võimaldaks kolme tegevust:

1) suhelda erinevaid mooduseid (grupid, foorumid, postitused, kirjad, kommentaarid jne) kasutades sõprade, teatud huvialaga inimeste või laiema avalikkusega;

2) luua ning jagada teistega oma loomingut (tekstid, pildid, videod, muusika);

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700