5. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti reklaamiagentuuride TOP 2006

Äripäeva Turunduse Top on läbi aegade reklaamiagentuuride meeli erutanud. Tavaliselt on arusaamatusi tekitanud üksikute agentuuride võrdlemine holding firmadega ja meediavahendusest tuleneva käibe arvestamine/ mitte arvestamine reklaamiagentuuride kogukäibes. Asjasse selguse saamise huvides avaldab BM kõrvuti Äripäeva reklaamiagentuuride TOPi ja Eesti Reklaamiagentuuride Liidu TOPi koos reklaamitegelaste kommentaaridega. Eesti Reklaamiagentuuride Liidu (ERAL)ametlik 2006.a. reklaamiagentuuride TOP:* Brillianti 2006.a. majandusaasta aruanne kajastab perioodi 29.07.2005-31.12.2006.a.

na - not available - s.t. andmeid pole mingil objektiivsel põhjusel, näiteks firma ei tegutsenud sellel ajal veel, vms.

Vaata ERAL-i täielikku tabelit SIIT

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700