25. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Ekspressi Kirjastuse AS pakub tööd turundusjuhile!

Sa vastutad Eesti Ekspressi Kirjastuse turundustegevuse planeerimine ja elluviimise eest. Sinu peas ja vastutuse all sünnivad suured ideed, mis lasevad Ekspressil jätkuvalt särada ajakirjanduse lipulaevana. Sa suhtled lähedalt toimetusega, kus on koos oma ala Eesti tipud. Turundusjuhina osaled ettevõtte kõikide oluliste otsuste tegemisel ja oled täieõiguslik juhtkonna liige. Sa oled loov ja vastupidav tüüp ning suudad oma head ideed ka ellu viia. Sa oled tugev läbirääkija ja korrektne koostööpartner. Sa oled hea meeskonna liige. Selliseid inimesi Ekspressis hinnatakse.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700