14. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestlaste valmistatud reklaamklipp Norra telekanalites

Ei juhtu just sageli, et Eesti agentuuri loodud reklaamklipp jõuab Lääne-Euroopa teleekraanidele. Sellest nädalast näeb Kontuur Leo Burnetti valmistatud Honda Civic Hybridi reklaamivat "Hane monoloogi" ingliskeelset klippi Norra telekanalites TV Norge ja TV3. Telereklaami pealkiri: Hani Klient: Honda Baltic Toode/teenus: Honda Civic Hybrid Loovdirektor: Henri Jääger Kunstiline juht: Jaanus Meri Ideekirjutaja: Andrus Niit Projektijuht: Karin Sepp Aasta: 2006Tootja: Kontuur LBStuudio: Ivar Must

Kontuur LB loovdirektor Henri Jääger räägib, kuidas sündis Honda hane teleklipp ja miks seda näidatakse terves Baltikumis ja Skandinaavias:

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700