21. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reklaamifestival Cannes Lions 2007 Prantsusmaal

Cannes Lions 2007 Grand Prix võitjad Outdoor, Media, Press ja Direct kategooriates:OUTDOOR LION GRAND PRIXPealkiri: POWER TO THE PEOPLE Reklaamija / klient: NEDBANKToode / teenus: pangandusAgentuur: NET#WORK BBDOLinn / riik: Johannesburg, Lõuna-Aafrika Vabariik2007.a. Outdoor Grand Prix läks kampaaniale, mis sõna otseses mõttes andis inimestele energiat (power). Network BBDO võitis välimeedia kategoorias peaauhinna päikeseenergiat absorbeeriva NedBanki reklaamtahvli eest, mis muutis Aafrika kuuma päikesekiirguse elektrienergiaks, millega varustati kohaliku koolimaja kööki, et lastele süüa teha.Zhürii tõi tulevastele loomingulistele töödele eeskujuks NET#WORK BBDO reklaami tugevat korporatiivset ja sotsiaalset vastutustunnet:

Community-Empowering

World-ChangingPlanet-Saving

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700