19. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apple’i “Get a Mac” turunduskampaania valiti 2007.a. edukaimaks kampaaniaks USA-s

7. juunil 2007 võitsid Media Arts LabTBWA ja Apple Inc. turunduskampaania “Get a Mac” eest USA Grand EFFIE 2007. Auhind tähistab silmapaistvat saavutust turunduskommunikatsiooni valdkonnas, sellega tunnustatakse ideid, mis töötavad (ideas that work). “Peale mitmeid põhjalikke arutelusid otsustas žürii üksmeelselt anda Grand Effie Apple’ile Mac’i ja PC’ konkurentsi vaimuka portreteerimise eest. Apple kujutas konkurentsi humoorikalt, stiilselt ja ausalt, langemata kordagi kõlvatu konkurentsi lõksu,”ütles John Butler, USA Grand Effie 2007 žürii esimees.  Grand EFFIE 6 finalisti olid:

Apple Inc. “Get a Mac” (Media Arts LabTBWA ja OMD)

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700