30. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bacardimojito.valior.ee - Eesti esimene tooteblogi

Valior koostöös meediaagentuuriga Universal McCann Trendmark on kasutusele võtnud täiesti uut tüüpi meedia – avatud on tõenäoliselt Eesti esimene tooteblogi. Blogi eesmärk on tutvustada eestlastele Kuuba päritolu rummikokteili mojito ning siduda mojito Bacardi brändiga. Aadressil bacardimojito.valior.ee  saavad huvilised kätte kogu vajaliku info Bacardi Mojito kokteili kohta – selle valmistamisest kuni ajalooni. Lisaks uuendatakse blogis pidevalt infot Bacardi Mojito kampaaniaga seotud ürituste kohta. Suur roll on ka blogi külastajatel, kes saavad avaldada arvamust, lisada oma retsepte või osaleda auhinnamängudes.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700