8. mai 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Royal Service muudab nime ja laieneb

Seoses tegevusvaldkonna laienemisega muutus aprillis Royal Service OÜ juriidiline nimi, uueks nimeks sai Marketing Communication Alliance OÜ.

Kümne aastaga üritusturunduse lipulaevaks tõusnud Royal Service jääb endiselt ettevõtte kaubamärgiks ning aktiivsesse kasutusse.Tegevjuhi Rika Soopa ning loovjuhi Mart Miku sõnul on laienemise põhjustanud eelkõige klientide kasvavad vajadused saada kõiki turunduskommunikatsioonialaseid teenuseid samast kohast.Uude turunduskommunikatsiooni allianssi hakkavad Royalile lisaks kuuluma veel üks reklaamiagentuur ning meediaagentuur.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700