27. september 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Valimisplatvormi asendavad tarbijamängud

Tundub, et tarbijamängud töötavad nii hästi et naid hakatakse kasutama valimiskampaaniates. Erakond Res Publica korraldas hiljuti massilise e-maili kampaania, kus väidetakse, et Internet on inimõigus ning lubab igale Tallinnlasele tasuta Internetti. Kampaaniaküsimustele vastanud ning oma sõprade e-maile jätnud valijate vahel loosib erakond välja sülearvuti ning veebikaamera.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700