Autor: Laura Reiter • 21. oktoober 2021

Suhtekorraldusfirmade TOPi võitja: näitasime, et ministrist saab väga hea suhtekorraldaja

Äripäeva turunduse TOPi number üks suhtekorraldusfirma Powerhouse’i asutaja Janek Mäggi sõnul on ettevõte praegu oma parimas vormis, otsides koostöid mitte ainult reklaamiagentuuridega, vaid ka advokaadibüroode ja teiste kommunikatsioonibüroodega.
Suhtekorraldusfirma Powerhouse asutaja Janek Mäggi

Mäggi sõnul Powerhouse on olnud väga heas hoos alates 2019. aasta aprilli lõpust, kui ta ministriametist vabaks sai ja ettevõttesse tagasi tuli. „Mõnes mõttes on see olnud täiesti uus algus, sest aastaga (2. mai 2018 kuni 29. aprill 2019), mil minister olin, sai firma mõnevõrra räsida,” nentis ta ja lisas, et ettevõtte meeskond on suures osas väga pikaajaline ning seejuures on tema ja Powerhouse’i juhataja Robert Mandelkorn ettevõttes töötanud selle algusest peale. “Oleme väga ambitsioonikad, tahame klintidele tuua tulemusi ning see on toonud edu. Oleme kogu aeg tahtnud olla parimad.”

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700