Autor: 1a.ee • 9. mai 2023

TOP 5 soodsad elektrilised hambaharjad – puhtamad hambad, tervemad igemed

Elektriline hambahari oli aastaid tagasi paras haruldus ja uunikum ning ka maksis vastava summa. Õnneks on see aeg ammu möödas ning elektrilisi hambaharju leidub väga paljudes kodudes ja valik tuntud brändidelt on tõeliselt avar. Hinnadki on tublisti kukkunud, nii et tegija hambaharja leiab rahulikult ka vähem kui 50 EURO eest.
Foto: 1a.ee

Turul leiduvat liigirikkust arvestades on ainus oluline küsimus – milline elektriline hambahari valida?

Mille poolest on elektriline hambahari unikaalne?

- Elektriline hambahari kasutab elektrimootorit, mis paneb liikuma hambaharja pea, olgu siis edasi-tagasi või ringjate liigutustega. Käsitsi nii agaralt harja liigutada ei saa, elektrilised hambaharjad teevad päris kindlasti ühes minutis rohkem harjamisliigutusi ja seega saavad ka su hambad ja igemed oluliselt puhtamaks.

- Sobib eriti hästi kõigile, kes ühel või teisel põhjusel tavaharjaga hätta jäävad, olgu siis erivajadustest, vanusest vms tulenevalt.

- Kõikvõimalikud lisaväärtused – taimer, erisugused vahetatavad otsikud, sensorid, mis mõõdavad harjamise tugevust (ja kaitsevad seega igemeid) jpm.

- Osa elektrilisi hambaharju ühildub ka äpiga, mis võimaldab jälgida oma hammaste pesemise harjumusi ning saada vajalikku tagasisidet ja nippe.

Milline on hea elektriline hambahari?

Mõned head vihjed, mida valikul silmas pidada, on:

- Vali elektriline hambahari tuntud brändilt – siis on ka kvaliteet garanteeritud

- Vali oma hammastele ja igemetele sobiv otsik

- Parem aku, vähem laadimist

- Survetundlik sensor – et hambahari vihjaks sulle, kui kipud liiga kõvasti harjama – see kaitseb su igemeid

- Reguleeritav kiirus

- Taimer, mis jälgib, et peseksid hambaid ikka nii kaua, kui vaja

- Hind – nagu ennist mainitud, siis väga hea hambaharja eest ei pea enam hingehinda maksma.

Laste elektriline hambahari

- Eakohasus – et hambahari sobiks suhu ja pihku ning ka vibratsioon oleks nõrgem

- Vahva välimusega

- Turvalisuse huvides kindlasti survetundliku sensoriga

- Taimer

- Lahe ühilduv äpp

Parim elektriline hambahari vähem kui 50 EURO eest

Mõned kaunid ja kasulikud kandidaadid tuntud tegijatelt on:

Philips HX3671/14

Philips HX3671/14
Foto: 1a.ee

Surveandur? Jah. Ergonoomiline disain? Jah. Jälgib ise harjapea kulutamist ja annab märku, millal see välja vahetada? Vabalt. Äpp, mis juhendab sind kasutama hambaharja just nii, et sellest sulle kõige rohkem kasu oleks? Absoluutselt!

Oral-B PRO1 750

Oral-B PRO1 750
Foto: 1a.ee

3D Cleaning Action mitte lihtsalt ei nühi korralikult, vaid ka pöörleb, võngub ja teeb muid imeliigutusi ning on seega eriti tubli katueemaldaja. Kaasas ka ülistiilne ja kasulik reisivutlar (pildil).

Xiaomi Oclean X Pro

Xiaomi Oclean X Pro
Foto: 1a.ee

Ülemaailmse Hea Disaini Auhinna uhke omanik. Ühilduv äpp võimaldab muu hulgas jälile saada, mis alad kipuvad suus vähem harjamist saama, et võiksid selle vea kiirelt ja kergesti parandada.

Philips HX3651/13

Philips HX3651/13
Foto: 1a.ee

Tõeline hambakatu eemaldamise superstaar. Tema aku peab vastu kuni 14 päeva ja teda on ülimugav ja kerge peos hoida. Lisaks alustamisprogramm, mis laseb harjamisvõimsust tasapisi tõsta, et oleks mõnus ja ohutu uue hambaharjaga harjuda.

Philips HX6322/04

Philips HX6322/04
Foto: 1a.ee

See mitmevärviline vahetatavate peadega laste elektriline hambahari käib koos eriti ägeda juhendava äpiga, mis on nagu õpetlik multikas – jälgib, jagab boonuseid ja on muidu ülinunnu. Lisaks istub see ka hästi pihku ja annab märku, kui aku hakkab tühjenema.

Lõpetuseks

Mida kokkuvõtteks öelda võiks? See, milline on parim elektriline hambahari, sõltub suuresti sinu vajadustest ja isiklikest eelistustest. Uuri ja vali enne ostu hoolikalt, just nii saad endale hambaharja, mida on mõnus iga päev kasutada! 1a.ee veebipoest leiad nii elektrilisi kui ka tavalisi hambaharju lastele ja täiskasvanutele!

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700