Autor: Kairi Välling • 28. september 2021

Kas tead, mille poolest erineb sel aastal firma jõulukingituste tegemine?

Taaskord on käes aeg, et hakata aktiivselt valima firmale jõulukingitusi. Roi jagab nõuandeid, mida võiks selles osas kõrva taha panna.

Jõulukingituste valimisel tasub meeles pidada järgmist:

• kingitus on hea viis tänada oma tublisid töötajaid, kes igapäevaselt firma edusse panustavad;

• kliendile tehtud kingitus ei ole pelgalt jõulueelne emotsioon, vaid see jääb kasutusse pikemaks ajaks;

• ära unusta ka häid koostööpartnereid, kellega suhtlus on tihtipeale sama sage kui oma kolleegidega;

• ka kõige soodsam kingitus kõneleb Sinu firma eest, seega vali hoolikalt, et kingitus oleks kvaliteetne ja praktiline;

• võimalusel eelista taaskasutatud materjalidest kingitusi.

Taaskasutatud klaasist nõud, mis sobivad hästi nii küünaldele kui lillevaasina kasutamiseks.

Lisaks eelnevale loetelule on aga sel aastal mängus veel üks faktor – tuleb tegutseda kiirelt.

Jah, kiirusest räägime me alati selles võtmes, et ei tasu jätta valimist viimasele minutile. Jõulude eel pikenevad alati nii transpordi kui ka trükkimise ja tootmise ajad. Sel aastal aga tuleb arvestada ka maailma üldise olukorraga, kus transpordi ning tootmisega seotud probleemid ei ole ainult jõulude eelne takistus. Kuidas on seis aga konkreetselt reklaamkingituse valdkonnas? Kindlasti ei ole olukord nii hull kui uudistest näiteks Suurbritannia kohta lugeda võib, kuid tuleb arvestada, et laoseisud muutuvad kiiresti.

Seega kui oled alustanud otsinguid ja sobiva toote välja valinud, siis ära tõuka otsuse tegemist edasi. Leiame igale otsa saanud tootele küll alternatiivi, kuid siis tuleb arvestada, et võib tulla teha mööndusi erinevates tooteomadustes või hinnas.

Käsitööna vastavalt tellimusele tehtud kingitused valmivad küll pisut aeglasemalt, kuid ei ole mõjutatud suurte ladude laoseisudest.

Kinkekomplektide valmistamine on varasemast soodsam ja lihtsam

Kui varasemalt oli trükitud kinkekarbi tegemine üsna kulukas protsess, siis uudne Mybox süsteem on leidnud sellele lahenduse. Valida saab väga suure tootesortimendi seast ning nii saad koostada just oma firmat esindava komplekti. Sellist komplekti soovitame me loomulikult jõulude puhul, aga ka näiteks uue töötaja “Teretulemast meeskonda” kingiks või miks mitte ka töötajate sünnipäevakingituseks.

Kuidas täpsemalt käib kinkekomplekti koostamine, saad lugeda siit või küsida abi meie lahkete projektijuhtide käest.

Bränditud kinkekarp koos praktiliste kingitustega. Kui soovid komplekti veelgi personaliseerida, siis trükime tootele ka saaja nime ning lisame karpi Sinu poolt kirjutatud kirja.

Alustame koos

Kui tunned, et tahaks nüüd tõesti algust teha ja jõulukingitusi valima hakata, kuid otseselt ideid ei ole, siis võta ühendust ja lepime kokku personaalse kohtumise. Meie uuenenud näidistesaal pakub rohkelt ideid ja saad lähemalt uurida erinevaid tooteid, nende hulgas ka erinevaid taaskasutatud materjalidest kingitusi.

Roi reklaamkingituste näidistesaal asub Kristiines, Madara 14. Oleme avatud E-R 9-17-ni.
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700