Autor: Kairi Välling • 15. detsember 2021

Töötajate sünnipäevad – peavalu või tore tähistamine?

Kui Sina oled teie firmas vastutav selle eest, et töötajate sünnipäevad ei tuleks üllatusena ja tähtsa päeva puhul oleks alati kingitus käepärast võtta, siis võta hetk ja mõtle meiega kaasa. Oled kindlasti oma peas põrgatanud mõtteid, et kui palju ühe kingituse peale raha peaks kulutama, kas lilli ikka tasub osta, kuidas leida kingitused neile töötajatele, keda personaalselt hästi ei tunne ja lõpetuseks kuidas selle kõige peale vähem aega kulutada?

Lisaks ei saa arvestamata jätta ka viimaste aastate olukorda, kus võib tekkida vajadus kingitus hoopis kodukontorisse saata. Seega näiteks kaunis potilill, mis töölauda kaunistades varem hea ideena tundus, ei pruugi kulleriga saatmisel enam niivõrd mõistlik valik olla. Ja viimaseks veel kõige tähtsam osa - kuidas mitte osta ja tarbida asju, mis lihtsalt seisma jäävad või ära visatakse. Esiteks tekitab selline kingitus alateadlikult halvemat tunnet tööandja osas, justkui töötajat ei hinnataks ning teiseks ei ole see keskkonnateadlik käitumine, tekitades juurde prügi ning ebavajalikku tarbimist.

Kuidas aga siis seda olukorda lahendada? Meie soovitus on valida välja terveks aastaks üks universaalne toode, mida kõikidele töötajatele kinkida. Nii väldid probleemi, et kellegi kingitus ununeb, saaja oleks eelistanud kellelegi teisele tehtud kingitust ja ostmine ning personaliseerimine on ühekordne töö. Populaarseimad universaalsed ning praktilised kingitused on:

Spordi/vabaaja kott või seljakott, mõnusalt suur ja soe pleed, söögikarp, termokruus ja veepudel, mis omavahel hästi ka kinkekomplekti sobivad. Lisaks ka froteest või mikrofiibrist saunalina või mugav dressipluus.

Universaalsed sünnipäevakingitused, mis sobivad hästi kõigile töötajatele.

Lisa tootele personaalsust!

Kui valid kingituseks midagi, mida paljud näiteks kontoris kasutama hakkavad, on nime lisamine kingitusele igati tervitatav tegevus. Esiteks väldid nii, et tooted omavahel sassi lähevad ning teiseks on nimeline kingitus saaja jaoks alati personaalsem ja suurema väärtusega. Ei pea muretsema ka selle pärast, et kõikidele toodetele kohe ühe korraga nimed peale kanda on vaja ja aasta lõpus antud nimega töötajat võibolla enam ei olegi. Personaliseerimist saab teha ka kuupõhiselt järgmise kuu sünnipäevaliste nimekirja alusel. Nime saame soovi korral kanda ka toote pakendile ning selle kaunilt ära pakkida.

Personaliseerimine lisab kingitusele isikupära ja väärtust.

Kinkekomplektid

Kui sünnipäevad on teie firmas eriliselt suured sündmused või soovid lihtsalt kinkida erinevatest toodetest koosneva komplekti, siis võta julgelt meiega ühendust. Toodete valik, mida komplekti lisada on väga lai ja meie personaliseerime ära nii tooted kui pakendi. Kinkekomplekti koostamise kohta saad lähemalt lugeda SIIT.

Kinkekomplekti koostamine on lihtne, tuleb vaid välja valida tooted.

Kui soovid veel nõu ja ideid, kuidas töötajatele sünnipäevakingitusi teha, siis oleme Sulle alati abiks!

Roi meeskond

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700