Autor: Best Marketing • 30. detsember 2020

Raadiojaamale Star FM saab uhkusega omistada jõuluraadio tiitli

Detsembrikuus kõlas raadio Star FM eetris vaid jõulumuusika ning aasta viimasel kuul jõuti kuulajateni Ülemiste keskuses asuvast jõulustuudiost.

TV3 Grupi turundusjuht Kadi Poll selgitas, miks nad raadio Star FM boksi just jõulude ajal kaubanduskeskusesse üles otsustasid seada. "Tahtsime näidata, kuidas raadiot tehakse. Seega tundus loogiline minna terveks detsembriks inimeste silme alla ja olla seal, kus nad jõuluoste teevad."

"Soovisime päästa mustad jõulud! Et kõik need pea pool miljonit Ülemiste keskuse külastajat saaksid raadio Star FM unikaalset talvevõlumaa-boksi märgates enese sisse imelise jõulutunde, mis lume puudumisel võib olla keeruline tekkima. Arvestades, et keskust külastab väga lai sihtrühm, jõudsime ka kindlasti nende inimesteni, kes veel jõuluraadiot ei kuulanud," kommenteeris Poll. Kokku külastas vahemikus 1.-24. detsember Ülemiste keskust 411 629 inimest.

Ülemiste keskuse juht Guido Pärnits tundis erilise ettevõtmise üle vaid heameelt: „Tunnistan, et olen Star FM Hommikuprogrammi suur austaja ning usun, et tänu jõulustuudioga lisanduvale meeleolule saavad kosutust kõik meie külastajad.“

"Kui ettepanek tehti, siis esialgu tekkis kõhklus – nagu ikka innovatiivsete asjade puhul, ent kui ma kuulsin, et tegemist on raadiojaamaga Star FM, mis on tõesti ka minu isiklik hommikuraadio, lugesime miinused-plussid kokku ning kuna plusse oli väga palju, sai otsus tehtud. Asi on seda väärt. Arvan, et äng, mis on tervet aastat saatnud, saab jõulude puhul kosutust ning Ülemiste keskus teeb kõik, et jõuluajal tuju tõsta – ka raadio Star FM boksiga," lisas Pärnits.

Hea emotsioon ka oma töötajatele

Ka raadio Star FM Hommikuprogrammi juhid Pille Minev, Jürgen Pärnsalu ja Andres Puusepp olid ettevõtmise üle elevil, sest jõulustuudio Ülemiste keskuse aatriumis pani tegijaid end väga eriliselt tundma. „Me pole kunagi varem Peterburi teel asuvast kodustuudiost välja kolinud ning seega on kõik uus, rutiin on kadunud, väike närv sees, kuid kokkuvõttes sujuvad asjad suurepäraselt ja põnevalt!“ tunnistas Pärnsalu toona. „Eks uues kohas olla on paras seiklus, kuid kindlasti tore, seda enam, et kuulajad saavad Ülemiste keskust külastades meid vaatama tulla,“ lisas Minev.

"Lisaks sellele, et inimesed said minna Ülemiste keskusesse raadiot Star FM vaatama otse klaasi tagant, oli saatejuhte näha ka raadio Star FM Facebookis,” rääkis Pärnsalu diktor.geenius.ee intervjuus.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700